Etiketter

,

accused_004
Har just nu på TNT återigen sett The Accused (1988) med Judy Foster som i sin roll som ”white trash woman” blev grovt våldtagen i en bar av tre män påhejade av minst tre andra män.

Vad som slår mig är eftertexten. I USA blev 1988 en kvinna våldtagen var sjätte minut. Var fjärde av dessa kvinnor blev våldtagna av två eller fler män.
Är det någon som tror att situationen för kvinnor har blivit bättre? Okej vi antar att det kan ha blivit bättre. Men vad händer då landets president som blivit vald av män och kvinnor som bortser från att hans egen fru har anklagat honom för våldtäkt och det föreligger en lång rad av anklagelser mot honom som våldtäktsman och han själv ger sig fullständig frihet att grabba tag i okända kvinnors sköte och heliga kroppsdelar. När han träffar en kvinnlig journalist bryr han sig inte om vad de skriver bara de har ”a great peace of ass”.

Vad innebär det för råbarkade män som nu anser sig ha fritt fram med mandatet från en president att fullständigt ge fan i respekten för kvinnor och tillåta sig våldtäkt.

Mitt upp i allt detta så sällar sig kvinnor till hans beundrarskara.

Det är något synnerligen primitivt och reptilliknande över mänskligheten som drabbat världen.
Om någon undrar vilken president som avses så är det The Donald Trump.

Somliga säger att det som nu sker i USA kan medföra ett uppvaknande.
Själv vill jag bara gå och spy på toaletten.

Börje Peratt

mv5by2u2nzrhyjatmdbkni00ndmzltkym2qtntc3yzg4m2q1mgnlxkeyxkfqcgdeqxvynje5mjuyotm-_v1_uy268_cr30182268_al_

IMDb